Policajac pozlatio puške, Stevanović, Zavišićeva i Babićeva prvi u kupu

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Mar.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac pozlatio puške, Stevanović, Zavišićeva i Babićeva prvi u kupu

 
BEOGRAD - Mladi strelci Policajca Stevan Stojanović i Marija Zavišić pozlatili su serijske vazdušne puške u Ligi Beograda za pionirske kategorije, dok su u finalu Kupa Beograda standardnom vazdušnom puškom trijumfovali Stevan Stojanović (kadeti), Marija Zavišić (kadetkinje) i Milica Babić iz Palilule za mlađe juniorke koja je imala odličnih 395 krugova.


Pištoljem, titulu za kadete poneo je Stefan Todorović iz Kolubare, a za mlađe juniore Branko Mašanović iz Policajca. Kod kadetkinje, najbolja je bila  Teodora Simić iz Crvene zvezde, a kod mlađih juniorki Natalija Anastasijević iz Partizana.
Poslednje šesto kolo Lige Beograda i finale Kupa Beograda koje je organizovao Streljački savez...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.