Podkast: U Srbiji se tek razvijaju, u svetu su hit

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Jul.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podkast: U Srbiji se tek razvijaju, u svetu su hit

Jednu od medijskih formi koje su u najvećoj ekspanziji, podkaste, u SAD sluša polovina stanovnika. I kod nas je sve više onih koji svoje omiljene emisije prate na telefonima ili preko računara, iako pravih informativnih ili istraživačkih podkasta koji imaju uticaj na javnost ovde još uvek nema.

 
Prema procenama iz 2019. godine, čak 51 odsto stanovnika Sjedinjenih Američkih Država slušalo je neki podkast – polovina u kući, a više od petine u automobilima.
 
O tome koliko su podkasti uticajni govori i podatak da je najavljeno da će jedan od njih, Slow burn, koji se bavio aferom Votergejt, do kraja ove godine biti pretvoren u dokumentarni serijal.
 
Za podkast nije potrebno mnogo,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.