Izvor: DobreVesti.rs, 01.Mar.2021, 18:49

Podkast: Šta donose kriptovalute?

U novoj epizodi Pojačalo podkasta gost Ivana Minića je Aleksandar Matanović, stručnjak za kriptovalute, blockchain tehnologiju i osnivač kripto menjačnice ECD.

 
Poslednjih godina sve je veće interesovanje za kriptovalutama, a ponajviše o bitcoinu, koji beleži vrtoglavi rast. Stoga, pozvali smo Aleksandra da nam do tančina objasni ovaj fenomen i sve što ide uz njega.
 
Pre nego što zađemo u istoriju kriptovaluta gost govori o tome kako je izgledao njegov susret sa bitcoinom, kao i tranzicija na ovo čime se danas bavi. Usput razbija mit o ulaganju u nepoznato, u nešto što je hit u svetu, i od toga očekujući laku i brzu zaradu bez po muke.
 
Šta je bitkoin, a šta blokčejn,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.