Počinje kampanja „Upiši Filološki“ Filološkog Fakulteta Univerziteta u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Maj.2021, 21:53

Počinje kampanja „Upiši Filološki“ Filološkog Fakulteta Univerziteta u Beogradu

Filološki Fakultet Univerziteta u Beogradu, predstaviće se sutra svim zainteresovanim srednjoškolcima u zemlji i regionu, onlajn prenosom programa uživo iz najstarije srpske gimnazije u Sremskim Karlovcima.

 
Program počinje u 12.45, informacijama o studijama na Filološkom fakultetu u Beogradu, o prijemnom ispitu i o upisu na osnovne studije ovog leta i jeseni. Nakon toga, učenici Karlovačke gimnazije dobiće priliku da uživo pitaju sve što ih zanima, dok oni koji program prate preko Zuma, pitanja mogu postavljati putem četa.
 
Filološki fakultet u Beogradu zahvaliće se Karlovačkoj gimnaziji na gostoprimstvu donacijom preko 50 knjiga – vlastitih izdanja, publikacija čiju su autori njegovi...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.