Počeo Sajam tehnike

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Maj.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo Sajam tehnike

BEOGRAD - Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, koji se na Beogradskom sajmu održava 60. put, otvoren je svečano u ponedeljak.

 
Čast da ovu jubilarnu manifestaciju učine još značajnijim, vrhunskim svetskim događajem, zasluženo je i simbolično pripala čitavom timu - šestočlanoj ekipi srpskih matematičara, koja je na 33. Balkanskoj matematičkoj olimpijadi za učenike srednjih škola, održanoj u Tirani od 5. do 8. maja, osvojila prvo mesto, najavio je Beogradski sajam. 
 
Sajam tehnike obeležava se u svetlu još jednog jubileja - 160. godišnjice rođenja Nikole Tesle, čoveka koji je svojim tehničkim pronalascima i vizijama zauvek promenio svet i osvetlio puteve kojima će...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.