Panoramsko razgledanje grada – „Beograd vaš domaćin“

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Mar.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panoramsko razgledanje grada – „Beograd vaš domaćin“

BEOGRAD - Povodom početka osme sezone panoramskog razgledanja grada iz otvorenog autobusa BS Tours, u petak, 1. aprila biće organizovana promotivna vožnja u okviru koje će biti podeljeno 40 besplatnih karata sugrađanima.


Tura počinje u 11 časova, polazak je sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića, a građani se mogu prijaviti za turu u info centru TOB, u Knez Mihailovoj 5, najkasnije do petka u 9 časova.

Posle prve promotivne ture, redovni termini za panoramsko razgledanje grada su u 11 i 13 časova, svakodnevno, u skladu sa vremenskim prilikama. Termin u 17 časova biće naknadno uveden, najavila je Turistička organizacija Beograda.

Redovno razgledanje traje oko 70 minuta,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.