Panoramsko razgledanje Novog Sada

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Jul.2015, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panoramsko razgledanje Novog Sada

BEOGRAD - U cilju unapređenja i obogaćenja turističke ponude Novog Sada, Turistička organizacija Grada Novog Sada je postigla dogovor sa TA “Lasta“ da se na ulicama Novog Sada uskoro pojavi turistički autobus za panoramsko razgledanje grada.

 
Izleti otvorenim autobusom će obuhvatati i usluge turističkih vodiča na srpskom i engleskom jeziku i se realizovaće se dva puta dnevno po Novom Sadu, dok će jedan polazak dnevno obuhvatiti izlet do Sremskih Karlovaca.
 
Polasci će se realizovati svakodnevno počevši od 7. jula kada počinje i Opens Youth Fair – 4. Regionalni sajam omladinskog turizma i nastaviće se i nakon EXIT festival (9-12. jula), a nadamo se da će biti interesovanja da ture...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Panoramsko razgledanje Novog Sada iz otvorenog autobusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2015, 11:01

Gosti i građani Novog Sada od danas će biti u prilici da idu na izlete i panoramsko razgledanje tog grada uz korišćenje usluga turističkih vodiča na srpskom i engleskom jeziku...Polasci su planirani dva puta dnevno po Novom Sadu, dok jedan polazak obuhvata izlet do Sremskih Karlovaca...Izleti otvorenim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.