Pančevo 1813 samo 37 godina mlađe od Amerike

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Nov.2013, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pančevo 1813" samo 37 godina mlađe od Amerike

PANČEVO - Živica Dimković predsednik Streljačke družine „Pančevo 1813“ u pozdravoj reči na svečanosti kojom je obeleženo dva veka postojanja jednog od najstarijih streljačkih kolektiva u Srbiji je rekao:
- Samo smo 37 godina mlađi od Amerike a stariji 43 godine od Kanade  i sa ponosom proslavljamo 200 godina izuzetnog plodnog i uspešnog rada.  Malo je sportskih kolektiva koji mogu da se podiče ovakvom istorijom, ali i rezultatima jer je naša družina dala brojne reprezentativce, svetske i evropske prvake i državne šampione.


Svečano gađanje u 27 jubilarnih meta koje su oslikali umetnici iz likovne sekcije družine, održano je na zatvorenom strelištu kasarne Vojke Srbije „Rastko Nemanjić“...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.