Palilula i Beogradske elektrane podelili titule na Prvenstvu Beograda

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Mar.2013, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palilula i "Beogradske elektrane" podelili titule na Prvenstvu Beograda

BEOGRAD - Strelci Palilule i „Beogradskih elektrana“ podelili su na ravne časti titule na Prvenstvu Beograda u seniorskim kategorijama serijskom vazdušnom puškom.


U ženskoj konkurenciji obe su pripale „Beogradskim elektranama“ a u muškoj obe Paliluli, koja je u ekipnom delu za krug bila bolja od „Beogradskih elektrana“. Pojedinačne zlatne medalje poneli su Aleksandra Mizdrak („Beogradske elektrane“) i Miloš Ćopić (Palilula) koji je za krug bio precizniji od Jovana Tošića („Beogradske elektrane“).
U juniorskoj konkurenciji sva četiri prva mesta su pripala strelcima PKB, imaju najbolje ekipe, a zlatom su se okitili Slavica Živković i  Stefan Đokić.
Takmičenje, koje je bilo kvalifikaciono...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Vojvođanski podmladak gađao u Zrenjaninu

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Mar.2013, 17:25

ZRENjANIN - Prvenstvo Vojvodine, kvalifikaciono za Šampionat Srbije u aprilu u Mladenovcu, održano je u Zrenjaninu u organizaciji družine „Bečkerek“.. . .Odskočio je rezultatom mlađi junior Novog Sada Leka Luković sa 586 krugova standardnom vazdušnom puškom. Najbolja mlađa juniorka ovim...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.