PRVENSTVO PROSVETNIH RADNIKA SRBIJE U ŠAHU: „Prof. dr Ljubomir Ljuba Protić 2024“

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Jan.2024, 11:02

PRVENSTVO PROSVETNIH RADNIKA SRBIJE U ŠAHU: „Prof. dr Ljubomir Ljuba Protić 2024“

Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Šahovski savez Srbije organizuju Treće Prvenstvo prosvetnih radnika Srbije u šahu „prof. dr Ljubomir Ljuba Protić 2024“. Takmičenje će se održati u prostorijama centralne čitaonice Doma kulture „Studentski grad“, 16. januara 2024. godine sa početkom u 15 sati.

 
Pravo učešća imaju svi zaposleni u prosveti, a organizator je pored nagrada za generalni plasman obezbeio i nagrade za nekoliko kategorija: predškolske ustanove, osnovno i srednje obrazovanje, univerzitet, javne ustanove i javne službe, prosvetni penzioneri i šahistkinje.
 
Turnir će se igrati po švajcarskom sistemu u sedam kola po ubrzanom tempu igru (10 minuta plus 5 sekundi...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.