PROMOCIJA KNjIGE DUŠKA ANTONIĆA: “Kako je ludak preplivao reku”

Izvor: DobreVesti.rs, 09.Apr.2024, 12:41

PROMOCIJA KNjIGE DUŠKA ANTONIĆA: “Kako je ludak preplivao reku”

Promocija knjige “Kako je ludak preplivao reku i druge nostalgične priče o pločama“ Duška Antonića biće održana u sredu, 17. aprila u 18 časova u Multimedia Music Record Store (Sremska 2). 

 
 
Na promociji će govoriti autor Duško Antonić, rok novinar, urednik Rock Expres-a i prvog izdanja knjige "Nostalgične priče o pločama" Branko Rogošić, kao i direktor i vlasnik Multimedia Books Rodoljub Stojanović.
 
Knjiga “Kako je ludak preplivao reku i druge nostalgične priče o pločama“ moći će da se kupi po promotivnoj ceni, a nakon promocije autor će biti dostupan za razgovor i potpisivanje knjige.
 
 
Izvor: Kuća dobrih vesti
...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Promocija romana „Lipe ne mirišu uvek na isto“ 17. aprila u Somboru

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Apr.2024, 11:13

SOMBOR – U Sali Dečijeg odeljenja Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“ Sombor, u sredu, 17. aprila, sa početkom od 18 časova, biće upriličena promocija romana „Lipe ne mirišu uvek na isto“ Miroslava Vasina. Učešće u programu uzeće: Đorđe Randelj, novinar i književnik, Dragan Kojić,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.