PROMOCIJA INOVERS PLATFORME: Nove digitalna usluga

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Mar.2024, 09:00

PROMOCIJA INOVERS PLATFORME: Nove digitalna usluga

U Privrednoj komori Srbije danas sa početkom u 11 časova biće predstavljena Inovers platforma (Inno-Verse) zasnovana na veštačkoj inteligenciji - novi digitalni servis za podršku kompanijama u unapređenju poslovanja, korišćenjem najsavremenijih tehnologija i primenom inovacija.

 
Učesnicima skupa obratiće se Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije i dr Jelena Begović, ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija. Mogućnosti Inovers platforme predstaviće dr Franc Bajlom, osnivač i generalni direktor austrijske IT kompanije IN-Manas i Predrag Nikolić, direktor Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije.
 
Platformu su kreirali IN-Manas i Centar za digitalnu transformaciju...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U PKS predstavljena digitalna platforma za unapređenje poslovanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2024

U Privrednoj komori Srbije danas je predstavljen novi digitalni servis za podršku kompanijama u unapređenju poslovanja, Inover (Inno Verse) platforma zasnovana na veštačkoj inteligenciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Privredna komora Srbije pokrenula novu digitalnu platformu za startapove i kompanije: Evo kako vam može biti od koristi

Izvor: Blic, 22.Mar.2024

Privredna komora Srbija predstavila je danas novu digitalnu uslugu „Inovers“ (Inno-Verse) zasnovanu na veštačkoj inteligenciji sa ciljem lakšeg i bržeg povezivanja privrede sa najnovijim IT rešenjima. Ova digitalna platforma namenjena je povezivanju ne samo kompanija i startapa, već i naučno-istraživačkih...

Nastavak na Blic...

PKS: Inovers, nova digitalna platforma za pomoć u poslovanju, zasnovanu na veštačkoj inteligenciji

Izvor: Beta Video, 22.Mar.2024

BEOGRAD - Privredna komora Srbije predstavljena je danas Inovers platformu (Inno-Verse - https://inno-verse.biz/ ) zasnovanu na veštačkoj inteligenciji, koja predstavlja novi digitalni servis za podršku kompanijama u Srbiji za unapređenju poslovanja, korišćenjem najsavremenijih tehnologija i primenom...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.