PRIJAVITE SE: Vebinar - Veštačka inteligencija u medicini

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Maj.2024, 20:31

PRIJAVITE SE: Vebinar - Veštačka inteligencija u medicini

Pridružite se u sredu 29. maja 2024. od 15.00 do 16.30 časova na vebinaru na temu veštačke inteligencije u medicini, i registrujete se putem OVOG linka.

 
 
Kroz dijalog sa inženjerima Samom Erženom iz slovenačke firme Arktur i Markom Benedetom iz italijanskog Kelyon, osvrnućete se na to da li je veštačka inteligencija u medicini budućnost ili je već sadašnjost.
 
 
Vebinar organizuje AFA – All for All u okviru AI4VET4AI projekta - Nova generacija jakih stručnjaka za veštačku inteligenciju (AI – powered Next Generation of VET)
 
Kako se VI trenutno koristi u zdravstvu i kakvi su izgledi na tom polju? Koji su izazovi i ograničenja primene VI tehnologija...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.