Izvor: DobreVesti.rs, 12.Mar.2024, 00:48

POZIV MLADIMA: Pridružite se timu Ministarstva za realizaciju projekata

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija otvorilo je konkurs za mlade, studente završnih godina ili diplomirane mlade stručnjake, koji žele da se pridruže timu Ministarstva i rade na realizaciji različitih projekata u oblasti razvoja i primene veštačke inteligencije, informacione bezbednosti, biotehnologije, elektronske uprave, digitalne infrastrukture i medija.

 
 
„Moj IKT tim“ u okviru Ministarstva informisanja i telekomunikacija na ovaj način pruža priliku mladim ljudima za kontinuirano usavršavanje i edukaciju, mogućnost napredovanja u radu i sticanja posebnih znanja, kao i priliku za rad na uspostavljanju superkompjutera poslednje generacije, razvoju Nacionalne platforme za veštaku inteligenciju,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.