PODRŠKA: Konkurs za razvoj inovativnih delatnosti

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Avg.2023, 17:32

PODRŠKA: Konkurs za razvoj inovativnih delatnosti

Sekretarijat za privredu, u saradnji sa Naučnotehnoškim parkom Beograd, objavio je javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja inovativnih delatnosti za 2023. godinu. Pravo na dodelu sredstava imaju startap timovi i mikroprivredna društva sa sedištem na teritoriji Beograda.

 
Predmet javnog konkursa je dodela bespovratnih finansijskih sredstava za pokriće troškova infrastrukturnih i stručnih usluga od strane Naučnotehnološkog parka Beograd, troškova zarada i/ili troškova naknada, zatim troškova u vezi sa nabavkom opreme i alata za potrebe razvoja, te troškova u vezi sa istraživanjem i testiranjem, u periodu od najviše 12 meseci.
 
Sekretar za privredu Nikola Kožović istakao je...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.