PKS instant PAY- nova usluga PKS

Izvor: DobreVesti.rs, 30.Maj.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PKS instant PAY- nova usluga PKS

Privrednicima, malim i srednjim preduzećima, a pre svega preduzetnicima, biće uskoro dostupna nova usluga Privredne komore Srbije “PKS instant PAY “ - aplikacija koja omogućava naplatu proizvoda i usluga mobilnim telefonom ili tablet uređajem.

 
Aplikacija je namenjena trgovcima, odnosno svim preduzetnicima koji na svojim prodajnim mestima nemaju POS terminale za plaćanje karticama. Da bi pristupili ovom novom načinu naplate, trgovcima, odnosno preduzetnicima je potreban mobilni telefon ili tablet uređaj na prodajnom mestu i instalirana aplikacija „PKS instant PAY“, istaknuto je na prezentaciji aplikacije koja je održana u PKS.
 
Nova aplikacija PKS donosi proširenje mogućnosti naplate,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.