PKS: Budućnost dugotrajne nege starijih osoba i osoba sa invaliditetom

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Mar.2024, 19:05

PKS: Budućnost dugotrajne nege starijih osoba i osoba sa invaliditetom

Budućnost dugotrajne nege starijih osoba i osoba sa invaliditetom tema je skupa koji u ponedeljak 18. marta u 10 časova organizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Crvenim krstom Srbije.

 
Panel diskusija pod nazivom „Budućnost dugotrajne nege starijih osoba i osoba sa invaliditetom – primena inovativnih rešenja“, održaće se u ponedeljak 18. marta 2024. godine od 10.00 - 13.00 časova u PKS.
 
Događaj ima za cilj da pokrene dijalog sa svim zainteresovanim stranama na temu unapređenje položaja starijih osoba i osoba sa invaliditetom, a sa aspekta primene inovativnih rešenja.
 
Teme o kojima će se govoriti su:
 
- Unapređenje obima usluga dugotrajne nege...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.