Otvoreni sajmovi energetike i ekologije

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Okt.2016, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreni sajmovi energetike i ekologije

Pod sloganom “Nova energija”, u hali 1 Beogradskog sajma otvoreni su 12. Međunarodni sajam energetike i 13. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa - EcoFair, koji će trajati do petka, 14. oktobra.


U izlagačkom ili konferencijskom programu sajmovi okupljaju više od 200 domaćih i inostranih kompanija, institucija i organizacija iz dvadesetak zemalja.
 
Poslovni karakter sajmova potvrđuje više od 7000 najavljenih domaćih i inostranih poslovnih posetilaca i profesionalaca ali i značajan broj poslovnih aranžmana i ugovora.

Svečano otvarajući ove sajamske manifestacije, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, čije je Ministarstvo i pokrovitelj Energetike...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Sutra počinje XVIII DEČIJI SAJAM!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Okt.2016, 13:21

XVIII Polimark dečiji sajam počinje sutra u hali 3 Beogradskog sajma. Svečano otvaranje biće u petak, 14. oktobra u 14 časova, a manifestaciju će ovoga puta otvoriti Goran Vesić, gradski menadžer i Nj.K.V. princeza Katarina Karađorđević...Dok će se na bini neprestano smenjivati nastupi dečijih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.