Otvorene prijave za letnji kurs u Petnici – seminar mašinskog učenja

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Feb.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorene prijave za letnji kurs u Petnici – seminar mašinskog učenja

 
BEOGRAD - Majkrosoft razvojni centar u Srbiji i Istraživačka stanica Petnica pozivaju sve zainteresovane studente da se prijave za učešće na međunarodnom seminaru mašinskog učenja u Petnici, koji će se održati u periodu od 22. do 31. jula 2018.

 
 
Prijave su otvorene do 1. marta 2018, na LINK.
 
 
Seminar mašinskog učenja „PSI:ML“ (Petnica Summer Institute of Machine Learning) održava se četvrtu godinu za redom, i namenjen je pre svega studentima, kako osnovnih tako i postdiplomskih studija, tehničkog i matematičkog usmerenja. Predavači su eksperti u oblasti mašinskog učenja, sa ekstenzivnim iskustvom u industriji i akademiji. Mašinsko učenje je jedna od...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.