Otvoren konkurs za usavršavanje filmskih autorki

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Mar.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs za usavršavanje filmskih autorki

Objavljen je poziv za ekskluzivan jednogodišnji trening CIRCLE Women Doc Accelerator 2019 namenjen filmskim poducentkinjama i rediteljkama koje uglavnom dolaze iz Južne i Istočne Evrope.


 
Reč je o veoma važnom programu, jedinstvenom u Evropi a pokrenutom iz Srbije, koji je kao značajna inicijativa postao prepoznatljiv i van regiona.
 
Osam rediteljki i producentkinja koje imaju dokumentarni projekat u bilo kojoj fazi produkcije, a žele da ga unapređuju kroz rad sa vodećim ekspertima i da ga prezentuju široj filmskoj profesionalnoj zajednici razvijajući istovremeno i svoje profesionalne veštine, imaće priliku da budu izabrane za ovaj program.
 
O značaju ovog programa...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.