Otvoren konkurs za umetnike „Od inspiracije do dela“

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Maj.2020, 19:23

Otvoren konkurs za umetnike „Od inspiracije do dela“

Nacionalna platforma “Srbija stvara” i studio za razvoj video-igara „Playrix RS“, uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDR), uputili su danas poziv svim profesionalnim umetnicima/cama i kreativcima svih profila da se prijave na konkurs „Od inspiracije do dela“.

 
Za učešće na nagradnom konkursu potrebno je poslati autorski video-snimak (neće se ocenjivati tehnički kvalitet snimka) u trajanju od najviše 10 minuta, u kojem autor na kreativan, inovativan i edukativan način prikazuje svoj stvaralački put – od inspiracije do nastanka dela, najavljeno je iz Vlade.
 
Kako stvaraš? Šta te inspiriše? Zašto je baš ta vrsta izražavanja važna za tebe i društvo? Kako nove...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.