Otvoren Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Feb.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Međunarodni sajam turizma u Beogradu

BEOGRAD - Međunarodni sajam turizma u Beogradu koji se ove godine održava pod sloganom "Iskoristi trenutak" i na kojem će se do 22. februara predstaviti 1.100 izlagača iz 50 zemalja otvoren je danas u Beogradu.

 
Sajam je otvorio premijer Srbije Aleksandar Vučić uz poruku da je pred turizmom u Srbiji velika budućnost, ali da će država još mnogo da poradi na tome.
 
Na otvaranju je potpisan memorandum o razumevanju i saradnji u oblasti turizma između srpskog ministarstva turizma i Sekretarijata za turizam i kulturu Abu Dabija, zemlje partnera na ovogodišnjem Sajmu, a koji bi trebalo da poveća broj turista iz te zemlje u Srbiji.
 
U prisustvu mnogobrojnih domaćih i inostranih zvaničnika...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.