Izvor: DobreVesti.rs, 14.Avg.2020, 19:44

Otvara se "vinski centar sveta"

Svi ljubitelji vina će, čim to bude i moguće – doći u portugalski grad Porto. Naime, tamo će se, nakon par godina izgradnje, konačno otvoriti WOW tj. –„World of Wine“, kompleks posvećen vinu.

 
Svet vina, sastoji se od šest iskustava u muzejima, devet restorana, barova i kafića, izložbenog prostora, maloprodajnih radnji i vinske škole. Prostire se na površini većoj od 55 hiljada kvadratnih metara, a predstavlja novi kulturni kvart Porta, te je sigurno jedan od najvećih turističkih projekata koji će ove godine biti pokrenut u Evropi.
 
U središtu Sveta vina smešten je glavni trg koji pruža sjajan pogled na grad i reku Douro. Naravno, u sklopu svega toga, nalaze se raznorazna iskustva...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.