Osvajanje obnovljivih izvora energije

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Jun.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvajanje obnovljivih izvora energije

U okviru projekta „Karavan za klimu #2“ i Evropske nedelje za obnovljive izvore energije, ambasada Francuske i Francuski institut u Srbiji organizuju Nacionalnu konferenciju.

 
Ova konferencija ima za cilj da sagleda stanje u vezi sa potrošnjom fosilnih goriva u Srbiji kao i da ukaže na mogućnosti koje postoje ili treba podsticati radi većeg korišćenja čistih ili recikliranih izvora energije.
 
Francuski i srpski naučnici će biti pozvani da učestvuju na ovoj konferenciji ali isto tako i predstavnici civilnog društva kojima će to biti prilika da predstave rešenja koja postoje u Srbiji, Francuskoj i Evropi.
 
Glavni uzrok za povećanje emisije gasova sa efektom staklene bašte...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.