Organska ulica u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Jun.2015, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organska ulica u Beogradu

BEOGRAD - Organska nedelja Srbije, događaj čiji je osnovni cilj promocija Srbije kao zemlje sa velikim potencijalom za bavljenje organskom poljoprivredom počeće danas i trajati do 7. juna.


U okviru Organske nedelje biće pretstavljena Organska ulica, koja će biti postavljena na Trgu Nikole Pašića u centru Beograda i to će biti jedinstveno mesto gde se mogu dobiti sve neophodne informacije o tome gde se može kupiti organska hrana i kako započeti sopstvenu organsku proizvodnju.

Učesnici će biti društveno odgovorne kompanije iz zemlje i regiona koje u svojoj ponudi imaju gotove proizvode organskog porekla, organske farme, čije učešće je besplatnog karaktera, udruženja iz oblasti organske poljoprivrede,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.