Organizovana humanitarna akcija „Izmamimo osmeh“

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Maj.2016, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizovana humanitarna akcija „Izmamimo osmeh“

BEOGRAD - Godinu u kojoj proslavlja svoj 58. rođendan, Prihvatilište za decu Beograd nastavlja da obeležava nizom aktivnosti od kojih je poslednja humanitarna akcija "Izmamimo osmeh".


 
Kompanija Don Don, dugogodišnji prijatelj Prihvatilišta tradicionalno je podržala akciju donacijom svojih proizvoda, saopštila je ta kompanija.

Tom prilikom, deca iz prihvatilišta imala su priliku da se upoznaju sa istorijom Slovenije, pogledaju hemijske eksperimente, koje su za njih izveli studenti Hemijskog fakulteta i učestvuju u brojnim kreativnim radionicama, ali i uživaju u stakim i slanim đakonijama koje je za njih pripremila kompanija Don Don.

„Iako Grad Beograd finansira Prihvatilište...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.