Opštinama besplatna pravna pomoć za rad sa osobama ugroženim prisilnim migracijama

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Apr.2016, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opštinama besplatna pravna pomoć za rad sa osobama ugroženim prisilnim migracijama

BEOGRAD - Balkanski centar za migracije (BCM) i humanirane aktivnosti i Catholic Relief Services – USCCB (CRS), predstavništvo u Beogradu organizovali su okrugli sto na temu „Besplatna pravna pomoć u opštini kroz saradnju lokalnih samouprava i civilnog sektora“.


Događaj je održan u Hotelu Metropol a na skupu su govorili Kajl Rendolf Skat, ambasador SAD, Goran Basta, izvršni direktor BCM-a, Nenad Ivanišević, državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ivan Bošnjak, državni sekretar Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Čedomir Backović, pomoćnik ministra pravde i Džošua Kajler, predstavnik CRS-a.

„Posredstrvom Balkanskog centra za...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.