Okrugli sto o saradnji privatnog sektora i fakulteta

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Dec.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okrugli sto o saradnji privatnog sektora i fakulteta

BEOGRAD - Američka privredna komora u Srbiji (AmCham) i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja organizovaće Okrugli sto na temu "Saradnja privatnog sektora i tehničkih fakulteta - najbolje prakse", sutra u Palati "Srbija".


Na okruglom stolu biće predstavljeni uspešni primeri saradnje kompanija članica AmCham i tehničkih fakulteta na unapređenju akademske i obezbeđivanju praktične nastave, dok će rezultat biti postizanje dogovora za uspostavljanje zajedničke platforme privatnog i javnog sektora za inovaciju znanja, navodi se u saopštenju.

U predstavljanju najboljih praksi učestvovaće kompanije Sneider Electric DMS, Microsoft, ComTrade, CISCO, NIS, Trizma, kao i Fakultet tehničkih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Saradnja kompanija i univerziteta ključna za obrazovanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2014, 04:16

Saradnja privatnog sektora i univerziteta od ključnog je značaja za sticanje prakse mladih nakon završenih fakulteta, lakše zapošljavanje i sprečavanje odliva mozgova, ocenjeno je danas na okruglom stolu u Beogradu gde su predstavljeni primeri dobre prakse takve saradnje...Veliki broj studenata...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.