Obnova manastira „Hilandar”

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Feb.2016, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova manastira „Hilandar”

BEOGRAD – Sve planirane aktivnosti na obnovi manastira „Hilandar“ na Svetoj Gori teku po planu, objavilo je Ministarstvo kulture i informisanja.


Na sednici Komisije za Hilandar, održanoj u prostorijama Ministarstva kulture i informisanja pod predsedavanjem ministra Ivana Tasovca, usvojeni su Izveštaj Zadužbine Hilandar za 2015. godinu i predlog Plana rada za 2016. čime su usaglašeni institucionalni okviri za dalji nesmetani tok obnove jednog od najznačajnih i najpoznatijih srpskih manastira.

„Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da su u potpunosti sprovedene sve planirane aktivnosti na obnovi i rekonstrukciji manastira Hilandar predviđene u 2015. godini. Hilandar predstavlja važan deo ne samo...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.