Objavljene uporedne cene Internet provajdera

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Dec.2014, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljene uporedne cene Internet provajdera

BEOGRAD – Svako je od nas je nekad bio u dilemi kog internet operatera da odabere ili koji paket, odnosno internet uslugu. Toj dilemi je sada došao kraj. 

 
Na portalu PotrosackiReporter.rs organizacija za zaštitu potrošača Asocijacija potrošača Srbije objavila je uporedne cene Internet provajdera u Srbiji.

Na pomenutom portalu prikazano su 273 ponude od 25 domaća Internet provajdera. Podaci su prikupljani 5. i 6. decembra 2014. godine.
Tabelarne preglede ponuda za ADSL internet, kablovski i bežični internet pogledajte OVDE.
 

Prikupljene su ponude Internet provajdera sa Evidencije operatora javnih komunikacionih mreža i usluga na sajtu Republičke agencije za elektronske...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.