OTVORENO NEBO: Bijenale umetničkog dečjeg izraza

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Maj.2023, 13:16

OTVORENO NEBO: Bijenale umetničkog dečjeg izraza

Ovogodišnje, 10. jubilarno izdanje Bijenale umetničkog dečjeg izraza u Pančevu (BUDI), čija je tema „Otključano nebo”, otvoreno je u ponedeljak, 15. maja na Svetski dan porodice, u Dvorani Kulturnog centra Pančeva. Manifestacija će trajati do 15. juna na više lokacija u Pančevu, uz više od 70 besplatnih programa namenjenih deci i mladima.

 
Ovogodišnja zemlja gost-domaćin Bijenala je Nemačka.
 
Na otvaranju manifestacije prisutnima su se obratili Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Grada Pančeva, Roman Strakoš, generalni direktor kompanija Brose Srbija koja je i generalni sponzor manifestacije, i Anke Konrad, Ambasadorka Savezne republike Nemačke u Srbiji.
 
Aleksandar...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.