ORGANSKI PROIZVODI NA JEDNOM MESTU: Prvi distrubitivni centar u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Sep.2021, 11:58

ORGANSKI PROIZVODI NA JEDNOM MESTU: Prvi distrubitivni centar u Srbiji

U Čeneju, nadomak Novog Sada otvoren je prvi distributivni centar domaćih organskih proizvoda pod nazivom „Organski proizvodi na jednom mestu“.

 
U ovom distributivnom centru ljudi će moći na jednom mestu da vide ponudu domaćih organiskih proizvoda. Trenutno je u ponudi na desetine proizvoda uzgajanih od strane 11 različitih gazdinstava.
 
Projekat se realizuje uz podršku Grada Novog Sada, po ugledu na najbolje prakse u Evropi, a kako bi se sveži, lokalni organski proizvodi mogli kupiti na jednom mestu.
 
„To je nešto što nema cenu, zajedno pokušavamo da ojačamo manje poljoprivredne proizvođače, da obratimo pažnju na veliki broj porodica, gazdinstava koja rade dobro i...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.