OPŠTINA ZVEZDARA: Javni poziv za sufinansiranje ugradnje solarnih panela

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Nov.2022, 21:00

OPŠTINA ZVEZDARA: Javni poziv za sufinansiranje ugradnje solarnih panela

Opština Zvezdara raspisala novi Javni poziv za sufinansiranje ugradnje solarnih panela na porodičnim kućama.

 
Posle prvog konkursa i velikog interesovanja građana, Gradska opština Zvezdara u saradnji sa Ministarstvo rudarstva i energetike, raspisala je novi Javni poziv za sufinansiranje ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije (do 6 Kw) na porodičnim kućama na teritoriji Gradske opštine Zvezdara za 2022. godinu.
 
Cilj projekta jeste smanjenje potrošnje električne energije domaćinstvima za minimum 30 odsto, što će ujedno sniziti račune za domaćinstva. Zajedno sa projektima zamene kotlova na fosilna goriva i merama energetske sanacije koje se takođe sprovode na teritoriji...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.