ODRŽANA TRIBINA: Realizacija projekta „Beograd bašta“

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Mar.2024, 18:01

ODRŽANA TRIBINA: Realizacija projekta „Beograd bašta“

Na tribini povodom realizacije projekta „Beograd bašta“koja je održana u saradnji GO Zvezdara i Grada Beograda a koja je izazvala veliku pažnju javnosti, prisustvovali su predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić, glavni urbanista Grada Beograda Marko Stojčić, i izvršni direktor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Marija Leković.

 
Marija Leković je ukazala da su ostvareni svi preduslovi da prostor “Beograd bašta“ ostane zelena javna površina. Ona je navela da su sledeći koraci proglašenje javnog interesa, formiranje parcele i rešenje o eksproprijaciji, nakon čega otpočinje projektovanje i realizacija projekta. Generalni urbanistički plan Beograda (GUP) usvojen je u rekordnom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.