Novi redizajniran portal Beograd za decu

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Okt.2020, 22:19

Novi redizajniran portal Beograd za decu

BeogradZaDecu BILTEN i PORTAL na kome roditelji i budući roditelji pronalaze sve informacije o događajima i programima za decu u Beogradu.

 
Od ove nedelje svim roditeljima je dostupan novi redizajniran portal Beograd za decu, priča koju su pre par godina pokrenule dve mame u želji da pomognu svim roditeljima sa istim problemom – kako se brzo i lako informisati o događajima i programima za decu u gradu nastavlja se na staroj adresi www.beogradzadecu.com.
 
Na novom portal roditelji mogu da pronađu sve informacije o servisima namenjenim deci i roditeljima organizovane po kategorijama: aktuelno, edukacija, aktivnosti, kalendar.
 
Osim na samom portalu, roditelji informacije dobijaju...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.