Nova sezona časova francuskog u Francuskom institutu u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Sep.2020, 11:56

Nova sezona časova francuskog u Francuskom institutu u Srbiji

Francuski institut u Srbiji vas sa zadovoljstvom obaveštava da je upravo počeo upis za novi ciklus kurseva francuskog jezika svih nivoa i za sve uzraste u svojim centrima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Časovi se odvijaju uz najviše mere zaštite u savremeno opremljenim učionicama u ova tri grada i počinju od 12. septembra.

 
Međutim, ovaj ciklus upisa zadržao je i jednu novu ponudu, koju nam je nametnula epidemija kovida 19 ovog proleća. Naime, od sada će kursevi jezika biti mogući i onlajn, preko platforme, te će omogućiti pohađanje časova jezika i onima koji ne žive u ova tri grada ili bi radije savladavali nova znanja iz udobnosti svog doma.
 
Časovi francuskog pokrivaju sve nivoe, od...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Počinje sezona cvetnih pijaca u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2020

Prva jеsеnja Novosadska cvеtna pijaca na otvorеnom bićе održana u pеtak i subotu, 11. i 12. sеptеmbra, na dobro poznatog lokaciji na platou isprеd SPENS-a. Radno vrеmе jе pijace je: u pеtak, od 08:30 do 19:30 časova, a u subotu, od 08 do 19 časova...Sugrađanima i sugrađankama ćе...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.