Noć istraživača - najbolja naučna zabava ovog petka

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Sep.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć istraživača - najbolja naučna zabava ovog petka

BEOGRAD – Manifestacija „Noć istraživača“ biće održana 29. septembra u 11 gradova u Srbiji u cilju predstavljanja istraživača u interaktivnim programima koji su prilagođeni svim uzrastima i kroz popularnu nauku i zabavu.

 
Beograđani, ali i svi oni koji se 29. septembra zateknu u prestonici, moći će da saznaju sve o “kulturološkim neuronaukama”, magičnoj fizici, gravitacionim talasima, muzici i igrama koje su Srbi doneli sa sobom kada su naselili Balkan, čarima šumarstva ali i narodne medicine, kao i koja biljka ide za koju boljku, kako su završeni projekti izabrani u Naučnom inkubatoru, kako biljke putuju i kako pričaju, šta su superprovodnik, Majsnerov efekat i gde to vozovi levitiraju…...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.