Nišane golubove u Brnu

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Maj.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišane golubove u Brnu

BEOGRAD - Selektor Dejan Mihajlović poveo je juniorsku selekciju Srbije u gađanju glinenih golubova - trap, na jak međunarodni turnir “Memorijal Bednarik” čiji će domaćin od 16. do 18.  maja biti Brno u Češkoj.


Gađaće osvajač pojedinačne evropske juniorske bronze prošle godine Nemanja Smiljanić, kao i  Maksim Egelja i Borko Vasiljević. U ovom sastavu juniorska selekcija Srbije je prošle godine na EŠ u Sulu osvojila bronzu!
Prijavljena su i dva seniora u skitu iz kluba Novi Sad Goran Stojadinović i Jovan Amanović. Finale je u nedelju 18. maja.
- Nama je ovo takmičenje važan  deo programa pred odlazak na  juniorski Svetski kup u Sulu u Nemačkoj od 26. do 30. maja i tu će gađati Smiljanić,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.