“Nikola Tesla – Secret Connection Summit” u znaku mira i humanosti

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Jul.2014, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Nikola Tesla – Secret Connection Summit” u znaku mira i humanosti

NOVI SAD - “Svi smo mi jedno. Ljudi su međusobno povezani nevidljivim silama”, poruka je Nikole Tesle čiji dan rođenja danas obeležavamo i kao Dan nauke u Srbiji, sa mnogobrojnim manifestacijama.
Upravo na tu “tajnu” ali i beskonačnu povezanost među ljudima celog sveta upućuje i naziv multimedijalnog internacionalnog festivala “Nikola Tesla – Secret Connection Summit”, koji danas svečano počinje na Fruškoj Gori u organizaciji Tesla Global Foruma, a u znaku i poruci mira i humanosti za koju se Tesla zalagao čitavog života ostavljajući je kao trajnu poruku ljudima.

U susret ovom izuzetnom skupu mladosti, umnosti i iskustva sinoć su se u hotelu Elektrovojvodine ..Norcev” na Iriškom Vencu, gde...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren Tesla global forum na Fruškoj Gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2014

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević otvorio je danas na Fruškoj Gori drugi po redu Tesla global forum - festival posvećen nauci i dostignućima koje je u njoj ostvario Nikola Tesla, a organizuje se povodom rođendana našeg velikog naučnika. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Telekom Srbija slavi rođendan Nikole Tesle

Izvor: Mondo, 10.Jul.2014

Multimedijalni internacionalni festival "Nikola Tesla - Secret connection summit“ počeo je danas na Fruškoj Gori..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.