Neverovatna Indija

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Maj.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatna Indija

BEOGRAD - Ambasada Indije će u okviru međunarodne marketinške kampanje „Neverovatna Indija“ (“Incredible India”) i u saradnji sa “Etihad Ervejz” (Etihad Airways”) predstaviti potencijale turističke industrije u Indiji u Beogradu u četvrtak, 15. maja.

Jedna reč koja može da karakteriše Indiju jeste mnoštvo. To je zemlja koju stranci doživljavaju kao prostranu i raznoliku. Drugu najmnogoljudiju zemlju na svetu (1,21 milijarde stanovnika) i sedmu po prostranstvu (3,5 miliona kvadratnih kilometara), tvore jedintvenom, mešavina etničkih grupa, 17 glavnih jezika i 22.000 dijalekata, te različite topografija i klima.
Indija se izdvaja od ostatka Azije po svojim planinama i morima što je čine posebnom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Radionica o turističkim potencijalima Indije

Izvor: Danas, 14.Maj.2014

Ambasada Indije predstaviće večeras potencijale turističke industrije. Reč je o radionici koju organizuje u saradnji sa Etihad Ervejzom, a deo je međunarodne marketinške kampanje „Neverovatna Indija“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.