Nema ukidanja drugog stranog jezika u školama

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Jul.2016, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema ukidanja drugog stranog jezika u školama

BEOGRAD - Obraćajući se učesnicima konferencije pod nazivom „Metodika nastave stranih jezika u osnovnom i srednjem obrazovanju“, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dr Srđan Verbić je rekao da su nastavnici stranih jezika u prednosti u odnosu na nastavnike ostalih predmeta, jer imaju sagovornike širom sveta, zajedničke standarde i zajedničku metodiku, a i grupa sa kojima mogu da razmenjuju iskustva je mnogo veća, saopšteno je iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. 

Ministar Verbić je istakao da nastavnici stranih jezika imaju i jednu veliku mogućnost, koja može da postane prednost, a to je korišćenje savremenih tehnologija u nastavi.

"Kod onih koji su motivisani, znamo...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.