Našim superherojima nauke se pridružuju i kolege iz Evrope!

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Nov.2013, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Našim superherojima nauke se pridružuju i kolege iz Evrope!

BEOGRAD - Kako reče jedan od superheroja nauke: „Proročanstvo kruži gradom da će se nešto čudesno desiti kada se na jednom mestu, u istoj zgradi, nađe istovremeno sedam superheroja“, a sada još podržani od kolega, superheroja iz zemalja širom Evrope.


Prilika za to biće sedmi Festival nauke u Beogradu, od 5. do 8. decembra. Našim superherojima nauke: dr Milovanu Šuvakovu, dr Oliveru Toškoviću, dr Zorani Kurbaliji Novičić, dr Vladimiru Jovanoviću, Jeleni Pajović, Voinu Petroviću i Luki Mihajloviću će se pridružiti i kolege iz raznih krajeva Evrope. Tako će svi oni, uz još četiri stotine komunikatora nauke, pomoću svojih moći prenošenja ljubavi prema nauci i svog entuzijazma, od svakog znatiželjnog...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.