Najveći skup blogera u regionu

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Dec.2012, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći skup blogera u regionu

STARA PLANINA - Regionalna konferencija posvećena blogu i blogerima – "Blogomanija" održaće se od 7. do 9. decembra u hotelu "Falkenštajner" (Falkensteiner) na Staroj planini. Blogomanija će okupiti najpopularnije blogere iz čitavog regiona, kao i veliki broj posetilaca koji prate i poštuju njihov rad ili tek žele da stupe u blogerske vode.

Do sada se prijavilo više od 500 učesnika i interesovanje raste svaki dan. Među prijavljenima su se našli predstavnici velikih kompanija i mnoga poznata imena regionalne internet zajednice, najavili su za "Kuću dobrih vesti" organizatori.
 
O uticaju blogova Tema prve Blogomanije je uticaj blogova i društvenih mreža na društveni i politički život u...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najveći skup blogera u regionu na Staroj Planini

Izvor: Kurir, 03.Dec.2012, 14:25

Zamišljeno je da Blogomanija bude najveći regionalni skup blogera, ali zapravo biće najveći ragionalni skup internet zajednice obzirom da su se prijavili mnogi ljudi koji ne pišu blog, već ih zanima ova tematika, najavila portparol Mina Smiljanić..STARA PLANINA - Blogomanija - najveći regionalni...

Nastavak na Kurir...

Blogomanija: Konferencija posvećena blogu

Izvor: Mondo, 03.Dec.2012

Prva i najveća regionalna konferencija posvećena blogu i blogerima – Blogomanija održava se od 7. do 9. decembra u hotelu “Falkensteiner” na Staroj planini...Blogomanija će okupiti najpopularnije blogere iz čitavog regiona, kao i veliki broj posetilaca koji prate i poštuju njihov rad ili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.