Najveći indonežanski sajam u Džakarti

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Feb.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći indonežanski sajam u Džakarti

BEOGRAD - Društvo srpsko-indonežanskog prijateljstva „Nusantara“ i Ambasada Republike Indonezije, u saradnji s Bibliotekom grada Beograda organizovali su prezentaciju o najvećem indonežanskom sajmu trgovine u Džakarti – INDONESIA TRADE EXPO 2015, u Čitaonici Fonda umetnosti, Biblioteke grada Beograda.


O učešću na ovom velikom sajmu, kao važnom privrednom događaju Indonezije i Jugoistočne Azije, govorili su privrednici Srećko Polenek i Vladan Martić, koji su, u okviru delegacije sa Balkana, bili gosti ovog sajma, u oktobru 2015. godine, u organizaciji Ambasade Republike Indonezije, dok je o sadržajima sajma trgovinskog sajma u Džakarti, govorila novinar Biljana Đorđević.

Važna poruka...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.