Nagradni konkurs za novinare

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Nov.2012, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradni konkurs za novinare

BEOGRAD - Kompanija “Unika osiguranje” (UNIQA), u saradnji sa Udruženjem novinara Srbije (UNS) i Nezavisnim udruženjem novinara Srbije (NUNS), raspisala je konkurs „UNIQA PRESS AWARD“ za najbolji objavljeni novinski članak, radio prilog, TV prilog, ili veb objavu na temu osiguranja.
Konkursom su obuhvaćeni novinski članci, TV i radio prilozi, kao i veb objave koji su objavljeni u medijima sa sedištem u Srbiji tokom 2012. godine i do kraja januara 2013. godine, objavljeno je danas na sajtu UNS-a.

 
Konkurs traje do 31. januara 2013.
 
Na konkursu, koji traje do 31. januara u ponoć, nemaju pravo da učestvuju zaposleni u kompaniji UNIQA osiguranje, agenciji Communis d.o.o i njenim...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.