Nacionalni praznik Republike Koreje

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Okt.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nacionalni praznik Republike Koreje

Republika Koreja (RoK) i Srbija su proteklih 30 godina uspeli da prevaziđu veliku geografsku udaljenost i razliku u kulturama, a bilateralni odnosi u različitim oblastima se postojano i značajno razvijaju što mogu biti razlozi za ponos, ocenio ambasador RoK Hjong-ćan Če.

 
Ambasador Če je na povodom nacionalnog praznika RoK ukazao na kontinuirane bliske konsultacije između predstavnika dve države kroz razmene na visokom nivou, porast ulaganja iz Koreje u Srbiju, na izvanredan potencijal uzajamne bilateralne saradnje, kao i sve veću važnost Srbije za Južnu Koreju zbog čega će ta istočnoazijska država nastaviti da je podržava na putu ka razvijenijem, digitalizovanijem i boljem društvu.
 
U...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.