Nacionalni praznik Brazila proslavljen uz zvuke sambe

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Sep.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nacionalni praznik Brazila proslavljen uz zvuke sambe

Brazil i Srbija tokom 2018. proslavljaju 80 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa koji su svo vreme bili odlični i bez nerešenih pitanja, istakla je  ambasadorka u Srbiji Izabela Kristina de Azevedo Hejvert.

 
Ambasadorka Hejvert je povodom nacionalnog praznika Brazila navela da najveća i najmnogoljudija država Južne i Latinske Amerike deli sa Srbijom zajedničke vrednosti, da zvanični Brazilija i Beograd imaju bliske poglede o najvažnijim međunarodnim političkim pitanjima i izazovima, kao i da su razvili veoma plodonosnu saradnju u svetskim institucijama u kojima se, veoma često, međusobno podržavaju.

U Brazilu se kao Dan nezavisnosti slavi svaki 7. septembar. Tog dana je Guverner...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.