Na mladima svet ostaje

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Nov.2015, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na mladima svet ostaje

BEOGRAD – Pozvani ste na peti Školski festival nauke koji će biti održan pod tradicionalnim nazivom „Na mladima svet ostaje“ 14. novembra 2015. godine od 10:00 do 13:00 u Osnovnoj školi „Despot Stefan Lazarević“ u Beogradu (Ul. Nova br. 15 u Mirijevu).

Naše nade Demonstratori ogleda su pre svega učenici ove osnovne škole. Iako su još uvek osnovci, mnogi od njih su već veoma iskusni naučni komunikatori koji su učestvovali na svoja prethodna četiri Školska festivala, zatim su rame uz rame sa pravim naučnicima prenosili čari nauke na velikom Festivalu nauke u Beogradu već tri godine zaredom, a učestvovaće i ove godine na FN 9.0 (naravno), na Noći istraživača 2013. i 2014. godine, učestvovali su i...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.