NOVOSADSKI SAJAM: Novembarski Dani energetike

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Okt.2021, 12:21

NOVOSADSKI SAJAM: Novembarski Dani energetike

Jubilarni 10. međunarodni dani energetike i investicija biće održani u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma, 3. i 4. novembra, uz poštovanje svih preporučenih epidemioloških mera.
 
Održiv energetski sektor koji pruža sigurno i priuštivo snabdevanje jedan je od osnovnih preduslova za opstanak i dostojan život, i u vremenu izazova kakav je pred sve nas postavila pandemija KOVIDA-19. Stvaranje takvog sektora i upravljanje njim u uslovima preteće klimatske krize predstavljaju velike izazove i traže mnogo tehničkog i upravljačkog znanja kao i značajne finansijske resurse.
 
O ubrzanju energetske tranzicije, na Danima energetike i investicija biće reči kroz Plenarnu sesiju i brojne panele...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Letu štuke, Mortal Kombat, Međunarodni festival studenata „Smart“, Đorđe Miljenović u novosadskoj Hali 6

Izvor: BalkanRock.com, 28.Okt.2021, 06:13

Letu štuke, Mortal Kombat, Međunarodni festival studenata „Smart“, Đorđe Miljenović obeležiće prvu polovinu novembra u Hali 6 Novosadskog sajma – novom centru za kulturu u Novom Sadu. Kao primer javne institucije koja podržava kulturu, Novosadski sajam, svim ljubiteljima umetnosti, namenio...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.