NOVI SAD: Interfest od 15. do 17. juna

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Jun.2023, 18:43

NOVI SAD: Interfest od 15. do 17. juna

Međunarodni festival vina Interfest održaće se od 15. do 17. juna u Novom Sadu.

 
Na festivalu, vinoljupci mogu da očekuju više od 100 izlagača, kao i preko 500 različitih vinskih etiketa, kako prepoznatljivih i oprobanih, tako i novih izdanja.
 
Tradicionalno festival promoviše porodične vinarije koje neguju pečat podneblja i vinograda svoje regije, ali i vinarije koje su kroz ovo vreme uspele da izrastu u velika i prepoznatljiva imena na našoj i evropskoj sceni. Pored vina, predstaviće se i destilerije iz Srbije, kao i proizvođači drugih žestokih pića i likera. Kvalitetna pića, pratiće i ukusni zalogaji, pre svega različiti sirevi, suvomesnati proizvodi, ali i poznati vojvođanski...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.